STUDENTSKI VESLAČKI KLUB RGN FAKULTETA

petak, 28.04.2006.

Potpisan sponzorski ugovor s Inom d.d.

INA d.d.
Dana 21. svibnja 2006. predsjednik kluba Davor Čulić - Brada potpisao je sponzorski ugovor s tvrtkom INA d.d. čime je službemo INA podržala “Projekt nabave regatnog veslačkog osmerca Studentskog veslačkog kluba Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta”.
Ovo je veliki uspjeh uprave kluba koja je dvije godine marljivo radila na realizaciji ovog sponzorstva.
Zahvaljujemo se Ini na podršci svojim mladim rudarima, geolozima i naftašima, te svima koji su ugradili dio svog truda za realizaciju ovog projekta.
SRETNO!

INA d.d.

- 11:34 - Komentari (8) - Isprintaj - #

srijeda, 19.04.2006.

HITNI SASTANAK!!!

Sutra 20. travnja 2006. s početkom u 17.30 h na Jarunu kod trešnjevačkog hangara održat će se hitni sastanak na kojem moraju bit prisutni svi članovi kluba. (cure, brucoši, dečki) Ako netko neopravdano izostane, bit će otpisan za sve ovo godišnje regate.
Nakupili su se sljedeći problemi: neredovit dolazak na treninge, neozbiljno shvaćanje treninga, problemi s treninzima na vodi zbog nedostatka trešnjevačkog osmerca, financijski problemi oko odlaska na regatu sv. Duje u Splitu, itd...
Katalenić nas napušta, Mićo je nezadovoljan, a Dari najavljuje ostavku.
Morate se svi potuditi jer je ovakvo stanje neodrživo, a u protivnome slijedi prestanak djelovanja Kluba.

- 12:36 - Komentari (4) - Isprintaj - #

nedjelja, 16.04.2006.

Sretan Uskrs

Svim prijateljima i članovima želimo sretan Uskrs. Nadam se kako ćete se dobro odmoriti i potamaniti šunkice i ostalu hranu sa blagdanskog stola. Bez brige slobodno iskoristite ovo vrijeme za punjenje baterija i nabacivanje koje kile, jer će vam zalihe trebati.

Raskotili se i vama mali zeci, sretan Uskrs i SRETNO!

- 15:12 - Komentari (7) - Isprintaj - #

srijeda, 12.04.2006.

Trenininzi na vodi
Naša posada na sv. Duji 2005.

Dragi članovi evo novog rasporeda treninga na vodi. Nadam se da će se naše posade dobro uveslati i primremiti za nadolazeće regate. Žao mi je što su brucoši dobili rani jutarnji termin, ali drugog riješenja nije bilo zbog nedostupnosti čamaca. Ako dođe do bilo kojih promjena dobit ćete o tome pravovremenu obavijest. Raspored se primjenjuje od 12.04.2004. ali na blagdane Velika subota i Uskrs, najvjerojatnije neće bit treninga jer mnogo članova putuje kući van Zagreba. Treninge u klubu možete isto odrađivati samostalno po starome rasporedu, ali bez trenera koji je sad okupiran s treninzima na vodi. Napominjen kako je razvrstavanje dečkiju na kategorije "brucoša" i "ostalih dečkiju" nije fiksno, već prelazak iz jedne u drugu kategoriju ovisi o zalaganju, napretku i kvaliteti pojedinca.

Raspored:

Brucoši: voditelj trener Davor Garašić - Garo
UTO 16.15 - 18.00, SUB 08.15 - 10.00, NED 08.15-10.00
Ambroz Berger, Slavko Drča, Tomislav Brebrić, Nikola Pletikosić, Marko Kudrna-Prašek, Antun Končić, Boris Pavlić, Damjan Aničić, Siniša Babić, Matija Horaček, Joseph Koliana
rezerva: Davor Čulić, Dari Žuvela

Dečki: voditelj trener Mićo Mikulić
UTO 17.45 - 19.30, ČET 17.45 - 19.30, SUB 09.45 - 11.00, NED 09.45 - 11.00
Davor Garašić, Tomislav Katalenić, Karlo Horvat, Nikola Markić, Marko Vlahović, Domagoj Živković, Davor Čulić, Dari Žuvela
rezerva: Ambroz Berger, Nikola Pletikosić

Cure: voditelj trener Mićo Mikulić
UTO 19.15 - 21.00, ČET 19.15 - 21.00 SUB 11.00 - 13.00, NED 11.00 - 13.00
Andrea Preglej, Ana Kršinić, Petrina Kontrec, Nikolina Sambolić, Daniela Bokunić, Iva Kakarić, Martina Kostanjski, Vanja Vrzić, Ana Pečevski, Ksenija Minks-Willis, Melita Sokač, Marija Klanfar, Ivana Koronc, Marija Šipak
SRETNO!

- 16:41 - Komentari (6) - Isprintaj - #

utorak, 04.04.2006.

Raspisana regata sv. Duje


Dragi članovi raspisana je regata sv. Duje koja se održava 6. i 7. svibnja 2006. uoči blagdana i zaštinika Splita sv. Duje. Organizatori regate su Sveučilišna športska udruga Sveučilišta u Splitu, Veslački savez Dalmacije i Studentski zbor Sveučilišta u Splitu i HVK “Gusar” - Split.
Prošle godine veslali smo prvi put sv. Duju, pokušat ćemo i ove godine. Dečki bi trebali odveslat bez problema.
Cure ako se skupe i uveslaju imaju šansu također sudjelovati na regati. U protivnome ostaju doma.
Brucoši na početku karijere nisu još uveslani, pa će ih Uprava kluba nastojati isto povesti u Split kako nebi ostali u Zagrebu izvan bratskog čopora. Za njih će to biti dobra "mrkva", koja će im dati poticaj da još jače zagrizu za veslanje.
Problem: na računu Kluba preostalo je još samo 300 kn. Znate kako već ide priča sa sponzorima. (lova samo što nije sjela i sl.) Stoga molim svakog člana Kluba da se dade u "ljutu" štednju i proba sakupit 250 kn ovaj mjesec, kako na kraju ne bi izvisili s lovom. Prošle godine je regata koštala 2500 kn po posadi, a ako se ove godine cijena poveća probat ćemo izmolit Fakultet da nam pokrije razliku.
Znam da vam je regata u Splitu najdraža. Zato svi zapnite veslat i dolazit na treninge.
Tajnik Dari.
SRETNO!

- 09:47 - Komentari (4) - Isprintaj - #